Šokantno: Roditelji otišli u kafić da se ZAGREJU, bebu ostavili na parkingu u kolicima

Neodgovorni roditelji danas su šokirali javnost u Gradiški. Šetajući se sa bebom u kolicima,roditelji su se odlučili na predah i zagrejavanje u kafiću pored gradskog parka i reke Save, prenose mediji u regionu.

Ništa neobično ne bi bilo da su u kafič uvezli i kolica sa bebom. Nesavesni roditelji ostavili su bebu ispred kafića, na obližnjem parkingu.

Reagovao je konobar iz susednog kafića, primetivši da je dete pola sata samo u kolicima. Pozvao je svog kolegu u kafiću u kome su bili zaboravni roditelji, koji su na poziv konobara izašli i uzeli dete.

Reagovala je i jedna profesorka, inače majka četvoro dece,koja je pozvala policiju. Profesorka je pre poziva policiji ušla u kafanu i neodgovornim roditeljima održala pravu lekciju, prenose mediji.

2 komentara
  1. bambi

    Ja vec godinama pisem da moja bivsa vanbracna ostavlja dete nocu u kuci i izlazi sa intimnim prijateljima i niko nista ne reaguje. Centri za socijalni rad apsolutno nista ne preduzimaju da zastite dete. Prosto je neverovatno da niko nije poslao inspekciju u Centre za socijalni rad do sada. Preko dana takodje nije sa detetom jer ga odvodi od 7 do 5 u vrtic, da bi navodno isla da radi, da bi zaradila za cigare, alkohol i drogu. Drzava nista ne preduzima, sudovi rade sporo, centri za socijalni rad imaju direktivu da satanizuju ocevi i stite mlade majke sponzoruse, starlete i blogerke. Zrtva, deca! Svim muskarcima u Srbiji savetujem, dobro razmislite kada ulazite u brak i kada planirate decu. Prosto, ovde u Srbiji, omoguceno je majkama da vam jednostavno svojom voljom uzmu dete i ne mozete apsolutno nista. Jos vas izmisljeno tuzakaju za Nasilje u porodici i time vam upropaste zivot. Dobro vodite racuna. Sve su dok ne zatrudne fine, tipa, ljubavi moja ne mogu da zivim bez tebe, a posle koriste decu da bi dosli do alimentacije.

  2. Miss

    Nadam se da je barska stolica u glavu bila deo te lekcije.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike