najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Srpski državljanin uhvaćen u Makedoniji sa 33 migranta

Makedonska policija podnela je krivičnu prijavu protiv srpskog državljanina N. H. (36) zbog sumnje da je krijumčario migranate, objavilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Kako se navodi, policija je 22. februara u 2.40 zaustavila teretno vozilo “fijat dukato” sa srpskim registracijama, kojim je upravljao N. H, u kojem je pronašla 32 državljanina Pakistana i jednog Iračanina.

Vozilo sa ileganim migrantima je zaistavljeno na auoputu A1 na delu od Demir Kapije do Negotina, a krivičnu prijavu protiv osumnjičenog državljanina Srbije podneo je policijski Regionalni centar za granične poslove “Jug”.

Osumnjičenom N.H. sudija a za prethodni postupak je odredio pritvor od 30 dana, nakon čega je odveden u Istražni zatvor u Skoplju.

To je drugi državljanin Srbije koji je u poslednjih nekoliko dana uhvaćen i pritvoren u Makedoniji zbog krijumčarenja migranata.

Policija je 18. februara u večernjim satima kod Kumanova uhvatila S.Z. (50) sa pet migranata iz Pakistana u njegovom automobilu.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike