U trendu

Tragedija u Zavidovićima: Lovci ubili imama i ranili mu zeta – mislili da je divljač

Istražujući ovu tragediju policajci su uspeli da utvrde da su na Vukovića i njegovog zeta Krajnića pucali iz druge grupe lovaca koja se zatekla u istoj šumi, prenose mediji u regionu.

Imam iz Tomislavgrada Admir Vuković ubijen je u utorak na području Zavidovića u srednjoj Bosni a policijska istraga je utvrdila da je on žrtva neobične nesreće jer su ga ustrelili lovci zamenivši ga za divljač.

Iz ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojske županije u sredu je potvrđeno da je telo 36-godišnjaka s vidnim prostrelnim ranama pronašla policija kod mesta Stogovi u utorak nešto pre 22 časa.

Ispostavilo se da je reč o Mesudu Krajniću (38), a on je policajcima ispričao kako je zajedno s Vukovičem bio u lovu i da su na njih pucale nepoznate osobe. Istražujući ovu tragediju policajci su uspeli da utvrde da su na Vukovića i njegovog zeta Krajnića pucali iz druge grupe lovaca koja se zatekla u istoj šumi.

Utvrđen je identitet trojice uškaraca koji su osumnjičeni da su u tome sudelovali i sva trojica su tokom dana uhapšena. Policija ih tereti za krivično delo ubistva i ubistva u pokušaju.

Da je ubijeni upravo Vuković novinarima je potvrdio Amer Jugo, glavni imam u Tomislavgradu koji je s njim blisko sarađivao punih osam godina.

„On je voleo lov i redovno je slobodno vreme ispunjavao lovom, a osim toga bavio se i pčelarstvom. Bio je predan radnik, što se moglo videti i oko njegove kuće i u haremu džamije o kojoj se brinuo“, rekao je Jugo, citira portal Klix.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar