U trendu

U akciji Šado u Crnoj Gori razotkrivene dve kriminalne grupe

U tužilačko-policijskoj akciji „Šado“, koja je sprovedena jutros, razotkrivene su dve kriminalne grupe i uhapšena 21 osoba iz Tuzi, Podgorice i Berana, saopštili su na konferenciji za medije čelnici Državnog tužilaštva i Uprave policije.

Medu njima je uhapšen i podgoričanin M.J, koga policija sumnjiči da je zapalio automobil šefa policijskog tima Dejana Kneževića

Osim M.J, u akciji „Šado“ uhapšeno je još 21 lice, dok je dodatnih sedam obuhvaceno krivičnom prijavom, prenela je RTCG.

„Rasvetljeno je paljenje službenog vozila koje je koristio rukovodilac Odseka za borbu protiv droge, Dejan Knežević. Razotrkivene su dve kriminalne grupe za koje se sumnja da su se bavile prodajom narkotika na našoj teritorji i van granica naše države. Zaplenjeno je ukupno 77 kilograma marihuane i skanka“, objasnio je na konferenciji za štampu direktor Uprave policije Slavko Stojanović.

Kako je kazao, istragom o tome ko je zapalio Kneževićev automobil došlo je i do razotkrivanja dve organizovane kriminalne grupe, koje su se, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu bavile nabavkom i distribucijom droga na teritoriji Crne Gore i šire.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.