Vujanović jedva čeka da se ispriča s Nikolićem

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je danas da je izjava  predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je Crna Gora “igračka” u rukama NATO-a i Evropske unije uvredljiva.

Vujanović je novinarima u Bijelom Polju rekao da “jedva čeka” da se “ispriča” s Nikolićem i da vidi “šta ga je podstaklo” na takvu ocenu.

Predsednik Crne Gore je rekao da ocena  Nikolića “nije prikladna” njegovom ranijem delovanju. Prema njegovim rečima, Nikolić je “duhovit čovek”, ali je njegova ocena “uvredljiva” jer Crna Gora nije ugrozila  svoj suverinitet opredeljenjem za evroatlantske integracije.

Vujanović je kazao da će Crna Gora sa Srbijom razvijati dobre odnose.

Predsednik Crne Gore prisustvovao je svečanoj sednici Skupštine opštine Bijelo  Polje, povodom dana oslobođenja tog grada u Drugom svetskom ratu.

Poslednjih dana prošle godine predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u intevjuu Sputnjiku da je Crna Gora primer da država ne treba da bude igračka i da ljudi koji je vode ne smeju tako da je tretiraju.

(Beta)

Jedan komentar

  • neregistrovan

    Ko o čemu, baba o ušticima. Pa ne da ste igračka, već ste slugeranje. A Nikolića baš briga da se ispriča sa tobom. Tvoji čobani dođoše u Beograd, gde si rođen, ti se vrati sa istom filozofijom koju su poneli od kuće.

Ostavite komentar