U trendu

Za sve ljubitelje vina i dobre hrane: Provedite vikend u Hotelu „Budva“

Ukoliko još niste isplanirali naredni vikend, ali ste sigurni da želite da ga provedete na moru, u prijatnom i toplom hotelskom ambijentu, predlažemo da posetite hotel “Budva”.

Smešten na samoj obali, na budvanskom šetalištu, ovaj hotel sa 4 + zvezdice je rekonstruisan i ponovo otvoren 2014. godine. Objekat lepe, mediteranske spoljašnosti, modernog dizajna, sadrži 80 luksuzno opremljenih soba i apartmana a gostima na usluzi su restoran, aperitiv bar i spa centar. Osoblje i uprava hotela su posvećeni udobnosti i užitku gostiju, pa su osmislili poseban program vinskih večeri za sve ljubitelje vina i dobre hrane.

U petak 5. februara u 20 sati, gostima restorana predstaviće se crnogorske “ Plantaže“. Svakom vinu prilagođen je i pažljivo osmišljen meni šefa kuhinje, tako da posle čaše penušavog Val-a u znak dobrodošlice, možete odabrati meni:  „Pro anima chardonnay sauvignon“ praćen filetom rolovane orade punjene povrćem na podlozi od krema od jabuke, ili „Pro anima pinot blanc“ sa grilovanom hobotnicom zalivenom maslinovim uljem, te „Stari podrum vranac“ uz biftek sa žara i pire krompir; dok ukus nove linije premium vina „Stari podrum cuvee“ savršeno ističe teleći ramstek u sosu od brusnice.

Cena celokupnog menija je 30 evra po osobi.

Za sve one koji žele da izbegnu kuvanje nedeljom, od 12-15 sati, hotel „Budva“ priprema nedeljni branč na bazi švedskog stola, po ceni od 15 evra po osobi, dok je za najmlađe ručak besplatan, a hotel obezbeđuje i animaciju i igračke, kako bi roditelji mogli na miru da uživaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.