najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Željko Jovanović: Otkud ljubav Kitarović, Klem, Vučić, Nikolić?

Među retkim SDP-ovcima koji su želeli da komentarišu snimke razgovora predsednika njihove stranke i bivšeg premijera Zorana Milanovića sa hrvatskim ratnim veteranima, našao se član te partije Željko Jovanović, inače pripadnik srpske manjine, koji je podržao svog predsednika stranke.

“Jedini stil, način govora i komunikacije, rečnik koji Klem i njegova ekipa razumiju je onaj koji je Milanović koristio u razgovoru s njima. Stoga, pomalo su licemerne naslovnice koje vrište o nekakvoj sramoti SDP-a. Ja lično, kao Srbin u Hrvatskoj, uz to i hrvatski branitelj, saborski zastupnik 1990. kad se stvarala slobodna Hrvatska, SDP-ovac od prvog dana, mogu se samo složiti sa sadržajem koji je Zoran Milanović izgovorio na tom razgovoru. Slažem se s Milanovićem, u Srbiji je na vlasti zna se ko, etnotrgovci koji Srbe u Hrvatskoj koriste samo kad im trebaju za raznorazna potkusurivanja i njihove dnevnopolitičke i uskostranačke, nikada državničke interese”, rekao je Jovanović za hrvatski “Novi list”.

“Uostalom, zar smo zaboravili kako su se ponašali, što su činili i govorili Vučić i ekipa 90-ih u Hrvatskoj”, kaže Jovanović.

On je ocenio da je “zanimljiva ta najnovija ljubav HDZ-a, Pantovčaka, Klema, Vučića i Nikolića”.

“Svima njima poručujem: o Hrvatskoj i Srbima, kao i svim građanima u Hrvatskoj, odluke se donose u Zagrebu, ne u Beogradu ili Briselu. Stoga molim raznorazne kvazi-dušebrižnike, od Klema preko Hasanbegovića i Plenkovića do Vulina, Šešelja i Vučića, da mene i druge manjine u Hrvatskoj poštede svoje brige, jer sve glavobolje koje sam u Rijeci i Hrvatskoj imao kao pripadnik nacionalne manjine, imao sam i još uvijek imam samo zbog HDZ i njihovih satelita”, kaže Jovanović.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike