najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Žene u Crnoj Gori masovno tuku muškarce

U Crnoj Gori je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, upozoravaju iz policije, a poslednji primer je hapšenje Podgoričanke S. P. (23), nakon što je šakama, čašom i nožem zadala niz povreda suprugu M. P, u zetskom selu Ljajkovići, pišu podgoričke “Dnevne novine”.

Za sada je nepoznato šta je bio povod da S.P. na taj način napadne supruga , ali se zna da su M.P. od daljeg zlostavljanja spasile komšije, koje su u pomoć pozvale policiju, piše podgorički dnevnik.

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata porodičnog doma zavađenih supružnika.

Prema nezvaničnim informacijama, ubrzo potom S. P. je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gde su mu konstatovane povrede i ukazana medicinska pomoć.

“Sumnja se da je S. P., nakon verbalnog konflikta sa mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se veruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo reč o bezazlenom zamahivanju, govore konstatovane povrede M. P, u vidu posekotina po rukama i leđima”, ispričao je sagovornik Dnevnih novina blizak istrazi.

Protiv S. P. biće podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakših telesnih povreda.

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog.

U konkretnom slučaju, u pitanju su bile seksualne igre, sa malo grubljim završetkom. U zanosu su zaboravili da naprave granicu.

Može im se kada su zaštićene ko beli medvedi?

Uključite se u diskusiju…

1 komentar
  1. Radoslav Radovic

    Svijet se mijenja.Zec iskrvario psa.Vlasnik ga jedva odbranio.Zene biju Crnogorce.Top lista nadrealista ili prica za Ripli vjerovali ili ne.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike