U trendu

Zmaj od Šipova iz suda otputovao za Beograd

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, pušten je danas iz suda jer je u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu pomirenjem okončana rasprava izmedju Ilije i njegovog brata, izjavio je njegov branilac Duško Tomić.

Ilija Grahovac je poznat kao učesnik u rijaliti programima više televizija, a pre toga je bio „zvezda“ mnogobrojnih snimaka na Jutjubu.

Kako su naveli banjalučki mediji, braća Grahovac su se posvadjala pre pet godina, kada su jedan protiv drugog podneli krivične prijave.

„Danas su oni izjavili da povlače svoje prijave, tako su se stvorili uslovi da sud odbaci optužnicu“, rekao je advokat Tomić i dodao da je Grahovac morao da bude formalno doveden u sud.Nezavisne novine ranije danas su objavile da je Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, uhapšen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu, jer ga tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Takodje je navedeno da je spisak krivičnih dela za koja terete Grahovca poduži, jer ga pravosudje tereti i za teške telesne povrede, ali i za izazivanje opšte opasnosti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.