U trendu

Crvena zvezda raspisuje nove izbore u septembru

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda pokrenuo je proceduru za prevremene izbore u klubu, koji će biti raspisani 15. septembra.

„Razmatrajući nezadovoljstvo navijača i njihovu ocenu da rad i rezultati uprave nisu zadovoljavajući, a u želji da se obezbedi nužna podrška navijača timu u borbi za osvajanje titule, kao i da se izbegnu svi mogući nesporazumi na relaciji navijači – klub, UO zvanično pokreće proceduru za opste prevremene izbore. Izbori će biti raspisani 15. septembra, a saglasno Statutu i Pravilniku kluba biće održani 10 do 30 dana od raspisivanja“, zaključci su skoro četvorosatnog sastanka UO crveno-belih na stadionu „Rajko Mitić“.

„UO jasno stavlja do znanja celoj zvezdaškoj javnosti da je interes kluba na prvom mestu“, poručuje se u saopštenju dostavljenom predstavnicima medija na stadionu.

Prethodni izbori u Crvenoj zvezdi održani su u decembru prošle godine, ali su loši rezultati na početku nove sezone prouzrokovali zahteve navijača za nove izbore, posle samo devet meseci rada nove uprave.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar