U trendu

Jovanovski eliminisana u drugom kolu turnira u Istanbulu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je danas sa turnira u Istanbulu, pošto je u drugom kolu poražena od Ursule Radvanjske iz Poljske sa 0:2, u setovima 3:6, 2:6.

U njihovom petom međusobnom duelu Radvanjska je do druge pobede došla posle sat i 18 minuta igre.

Poljakinja je tokom celog meča veoma dobro servirala i tako relativno lako osvajala svoje servis gemove, dok je agresivnom igrom pritiskala servise srpske teniserke, te je u prvom setu napravila tri brejka, dok je Jovanovski samo jednom uspela da uzvrati istom merom.

U drugom setu, iako rezultat to ne pokazuje, viđena je velika borba. Jovanovski je u prva dva servis gema rivalke dolazila do brejk lopti, ali nije uspevala da joj oduzme servis, dok je Poljakinji to s druge strane polazilo za rukom, pa je veoma brzo povela sa 5:0.

Jovanovski je potom uspela da veže dva gema, ali je Radvanjska već u narednom napravila još jedan brejk i izborila plasman u četvrtfinale. 

Radvanjska, koja je u prvom kolu eliminisala Jelenu Janković, u četvrtfinalu turnira u Istanbulu sastaće se sa boljom iz duela između Bugarke Cvetane Pironkove i Japanke Kurumi Nara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar