U trendu

Milinković: Prvo Jagodina, pa ćemo onda o Steaui

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da ekipa pobedom nad Jagodinom u drugom kolu Superlige želi da nastavi sa dobrim rezultatima na početku sezone.

„Želimo da odigramo još jedan dobar meč i osvojimo nove bodove. Prvenstvo je tek počelo i pravi izazovi tek slede. Vrlo ozbiljno pristupamo duelu sa Jagodinom, koja je dosta promenila tim, ali će imati veliku želju da se iskupi za poraz od Mladosti na startu. Hoćemo da nastavimo u jako dobro ritmu“, rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da su svi igrači spremni za utakmicu, ali da će nekoliko njih odmoriti.

„Vulićević je imao dugu pauzu i preporuka je da odmori, neće biti ni u protokolu. Male probleme imali su Brašanac i Babović, ali ništa nije ozbiljno. Želimo da ih sačuvamo“, rekao je Milinković i najavio Brazilca Fabrisija u prvoj postavi.

Milinković je kazao da je zadovoljan formom ekipe na početku sezone, ali i da očekuje još bolje partije.

„Naredni cilj su tri boda protiv Jagodine, pa ćemo onda razmišljati o Steaui. Veliki su klub, jak protivnik i redovno igraju u grupnoj fazi evropskih takmičenja. Želimo u dva meča da pokažemo da smo bolji i plasiramo se u narednu rundu“.

Milinković nije želeo da komentariše to što je Tužilaštvo pokrenulo postupak zbog sumnje da su nameštene utakmice u prvom kolu Superlige Partizan – Metalac (4:0) i OFK Beograd – Crvena zvezda (2:6).

„Fokusiran sam na utakmice u domaćem prvenstvu i Evropi, sva pažnja je usmerena na to. To nam je najvažnije u ovom trenutku. Lično, ne pridajem veliki značaj tome“, zaključio je Milinković.

Utakmica drugog kola Superlige između Partizana i Jagodine igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.