najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

Afera trese Beograd: Političar se zbog snimaka povukao iz trke za gradonačelnika

Jedan političar je bio potencijalni kandidat za gradonačelnika Beograda, ali se među njegovim saradnicima pojavila sumnja da je nešto proneverio, a onda se pojavio i snimk seksa

Milan Marjanović, savetnik za informatičku sigurnost i predsednik organizacije „Digitalna Srbija“ rekao je za Alo da su ga nedavno zvali bliski saradnici moćnog srpskog političara i tražili da sa interneta ukloni snimke koje dovode u pitanje ugled tog političara.

– Radilo se o nekoliko video snimaka koje su se pojavile na dark webu. Na jednom snimku se vidi kako taj političar prima mito, a na drugoj je u seks akciji s bliskim saradnikom i dve devojke. ‌Inače, političar je u javnosti poznat kao uzoran suprug i otac troje dece. Bio je u trci za gradonačelnika Beograda, ali se zbog tih snimaka na kraju morao povući – kaže Marjanović.

Podsetimo, više od stotinu miliona internet stranica danas se nalaze skrivene od interneta i pretraživača kao što su Google i Yahoo. Taj deo interneta naziva se Dark web. On garantuje anonimnost i za pregled takvih stranica potrebni su posebni pretraživači, kao što je Tor, kao i tačan naziv stranice.

5 komentara
 1. Ena

  Mislim da bi privatni zivot trebalo zanemariti ako je posao u pitanju.On je kao i svaki drugi muskarac, nazovimo ga zenskaros.Zbog takvih razloga posao ne moze dobiti covek koji je sposoban i kompetentan za trazenu funkciju, vec neki mlakonja koji ima savrsen stav u drustvu sto se tice seksa i lepog ponasanja .Dolazi na funkciju na koju nije dorastao, mislim da nam zato tako i ide kako nam ide. To vam je isto kao kad Karleusa bira pevaca kako je obucen, a ne njegov glas.Treba da bude obucen kao ona u stilu jeftinin dronjaka poljskih strasila.

  1. Ex faca

   e ako si im rekla. Ako političar treba da bude evnuh ili mesečar. jadne im žene

 2. Proslav ćirilično

  Šta ćeš, živa duša a ima i para. Ne jebe kurčić već novčić!

 3. Anonimni

  @Coja Ne postoji. U jednij reči sve je rečeno.

 4. coja

  I takvi se zovu političari? Zar ne postoji rikladnije ime za njih?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike