U trendu

Aktivisti SNS posećuju gradjane u Čačku

Predsednik Skupštine Čačka Veljko Negovanović pozvao je danas aktiviste  Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu da ne poseću gradjane u njihovim domovima i ispituj ih za koga će glasati.

Negovanović koji je i predsednik gradskog odbora Socijalistčke partije Srbije (SPS) rekao je novinarima da se poslednjih dana njegovoj kancelariji javio veliki broj gradjana koji negoduju zbog toga.

„Na tako direktan način se do sada niko od političkih stranka nije tako ponašao. Čačak je uvek bio komplikovana politička sredina ali se nije dešavalo, kao sada, da pojedinci iz SNS-a idu od vrata do vrata i anketiraju naše sugradjane“, rekao je Negovanović.

Prema njegovim rečima, gradjane posebno iritira što anketari insistiraju da im gradjani kažu svoje podatke, ime, prezime.

„Veoma ružna pojava. Kampanja od vrata do vrata sada nema smisla pogotovo jer nastupate kao vlast. Na naki način to prelazi i granice dobrog ukusa i vaspitanja onih koji svojim postupcima vrše pritisak na naše sugradjane. Nadam se da će prestati sa tom ružnom praksom“, rekao je Negovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar