U trendu

AMSS: Doba prohodnost puteva

Prestanak padavina i nešto više dnevne temperature doprinose dobroj prohodnosti puteva, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta, ali se u toku dana očekuje veći broj vozila zbog završetka vikenda, posebno na prilazima većim gradovima. 

AMSS upozorava vozače na iznenadne odrone zemlje i kamena, koji u velikoj meri mogu da ugroze bezbednost saobraćaja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta. 

Zbog radova na mostu preko reke Rače i železničke pruge Markovac-Svilajnac na državnom putu I A reda broj 1, (na autoputu E-75) u smeru od Beograda ka Nišu, sutra od 10.00 časova biće zatvoren i preusmeren saobraćaj na suprotnu stranu autoputa na brzu traku u smeru Beograda. 

Takav režim saobraćaja biće na snazi do 15. novembra.

U sklopu izgradnje južnog kraka Koridora 10, na državnom putu kod Predejana, zbog radova na rekonstrukciji mosta saobraćaj će se odvija levom kolovoznom stranom uz naizmenično propuštanjem vozila i uz semaforsku regulaciju saobraćaja. Okvirno vreme završetka radova na toj deonici je 5. novembar, navode iz AMSS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.