U trendu

AMSS: Granični prelazi s Hrvatskom i Mađarskom i dalje zatvoreni

Svi prelazi sa Hrvatskom granicom su i dalje zatvoreni, osim prelaza Batrovcigde su trenutna zadržavanja za putnička vozila od 15 do 20 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

S Mađarskom i dalje su zatvoreni prelazi Horgoš i Bački Vinogradi, dok su alternativni prelazi Bački Breg i Kelebija i prelazi Bajmok i Đala otvoreni samo za putnička vozila od 7.00 do 19.00. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

U toku su radovi na državnom putu I A reda broj 1 u zoni petlje Mali Požarevac, (autoput E-75) deonica Beograd – Niš, biće izmenjen režim saobraćja, zbog radova na rehabilitaciji desne trake auto-puta, u smeru ka Nišu. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna traka u dužini od 2 do 3 kilometra i saobraćaj će se odvijati zaustavnom trakom.

Radi se i na autoputu E-75 Beograd-Niš na deonici od petlje Aleksinački rudnici do petlje Ražanj, u smeru Niš – Beograd. Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna traka.

Na deonici auto-puta E-75 u izgradnji Vladičin Han – Vranje saobraćaj je preusmeren na privremenu saobraćajnicu, uz ograničenje brzine na 40 do 50 kilometara na čas, a kod mesta Gramađe, vozila idu kroz naselje. Između Male Kopašnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 do 40 kilometara na čas.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.