U trendu

AMSS: Povoljni uslovi u saobraćaju

Vozače danas očekuju dobri uslovi za vožnju, ali je na severu zemlje moguća kiša mestimično pa je potrebno više pažnje zbog klizavih kolovoza, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Oprez je neophodan i u zonama radova gde je zbog izmena u režimu saobraćaja moguća usporenija vožnja, navedeno je u saopštenju AMSS-a.

Zbog radova na izradi temelja za stubove P i T portala i putokaznih tabli na autoputu kroz Beograd izmedju petlji „Aerodrom“ i „Dušanovac“, od 10 do 16 časova saobraćaj će se odvijati naizmenično slobodnim trakama.

Na obilaznici oko Beograda, zbog radova na kružnom toku Resnik, od danas do 29. aprila, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na levoj servisnoj saobraćajnici autoputa Novi Sad – Subotica, izmedju petlji Novi sad „centar“ i „istok“, zbog radova na mašinskom presvlačenju kolovoza od 7.00 do 17 časova saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku.

Na Horgošu teretna vozila na izlaz iz zemlje čekaju oko sat i po, a na Kelebiji oko dva sata, dok na drugim graničnim prelazima nema zadržavanja ni na putničkim ni na teretnim terminalima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.