U trendu

AMSS:Povremena kiša i mokar kolovoz uticaće na bezbednost saobraćaja

Povremena kiša, mestimično mokar kolovoz, zahladjenje i nešto niže temperature, sigurno će u velikoj meri uticati na bezbedno odvijanje saobraćaja, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije.

Niska oblačnost smanjuje vidljivost na putevima u planinskim predelima, a kišno vreme donosi i odrone, koji su najčešći na putevima kroz stenske useke, a može ih biti, na ulazu i izlazu iz tunela.

Prohodnost puteva je dobra, na autoputevima i putevima prvog i drugog reda nema vanrednih zastoja u saobraćaju, a i na naplatnim rampa, zadržavanja nisu duža od pet minuta.

Od 21. septembra do 23. septembra od 00.40 do 04.40 biće obustavljen saobraćaja na deonici Novi Sad – Petrovaradin, zbog izvodjenja radova na sanaciji šinskih sastava železničkog dela na montažno-demontažnom, železničko-drumskom mostu „MD 88“ preko reke Dunav.

Za vreme trajanja obustave, drumska vozila će biti propuštena jedanput u 02.40, da se ne bi stvarala velika kolona.

U terminu od 19. septembar do 22. septembra biće obustavljen saobraćaj zbog radova na putnom prelazu pruge Beograd-Mladenovac-Niš-državna granica sa Makedonijom na ukrštanju sa putem Davidovac-Klenike-granični prelaz Prohor Pčinjski.

Prema poslednjim informacijama na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema zadržavanja džih od 20 minuta. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar