U trendu

Beograd potopljen: Nasred raskrsnice prošikljala — fontana! (video)

Beograd i druge gradove u Srbiji u popodnevnim časovima je zahvatilo jako nevreme. Snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama prikazuju nadrealne scene. Na jednoj raskrsnici u Beogradu iz asfalta je prošikljala prava fontana!

​Jaka kiša, ponegde praćena gradom i ove večeri otežava saobraćaj na mnogim putevima širom zemlje, saopštio je AMSS, savetujući vozače da po jakom pljusku zaustave vozilo na prvom bezbednom proširenju i sačekaju da padavine prestanu.

Zbog oštećenja na kolovozu koje je nastalo usled olujnog nevremena i obilnih padavina, saobraćaj se na delu magistralnog puta Kraljevo-Kragujevac, u dužini oko 50 metara između Ravnog Gaja i Vitanovca, kod mesta Milavčići, odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

​Prema poslednjim informacijama „Puteva Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima vozila na prelazu Horgoš 2 na izlazu iz zemlje čekaju 60 minuta, a na prelazu Kotroman i na izlazu i na ulazu u zemlju 30 minuta.

​Teretna vozila na izlazu iz zemlje na prelazu Šid čekaju tri sata, na Horgošu dva, a na Batrovcima 60 minuta, navodi AMSS, pozivajući se na poslednje informacije Uprave granične policije.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.