„Beogradski pobednik“ za doprinos razvoju srpske privrede

BEOGRAD – Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda tradicionalno su i ove godine organizovale dodelu nagrada „Beogradski pobednik“ za rezultate ostvarene u privređivanju u 2017. godini.

Godišnju nagradu „Beogradski pobednik“ dobilo je šest privrednih društava i to Nelt CO, Ball Packaging Europe, DM drogerie Markt Srbija, Grand kafa, Servoteh, Svetlost teatar.

Godišnja nagrada „Poslovna liderka godine“ dodeljena je Gordani Danilović Grković, dok je Godišnja nagrada „Poslovni lider godine“ dodeljena Slobodanu Petroviću. Godišnja nagrada „Za posebne usluge za razvoj za razvoj i u napređenje privrede Beograda“ dodeljena je Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i Aerodromu „Nikola Tesla“.

Godišnja „Povelja“ povodom jubilarnih godišnjica ili značajnih poslovnih poduhvata dodeljena je Elektrotehničkom i Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Nagrade privrednim subjektima i pojedincima svečano su uručene u zdanju Starog dvora, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević čestitao je svim uspešnim kompanijama, fakultetima Univerziteta u Beogradu, kao i pojedincima koji su dobili tradicionalnu godišnju nagradu „Beogradski pobednik“.

On je izrazio zadovoljstvo što je nagradu za najbolju liderku uručio koleginici, vršiocu dužnosti direktora Naučno-tehnološkog parka na Zvezdari Gordani Danilović Grković.

PKS-PKB, po odluci žirija, tradicionalano dodeljuju nagrade „Beogradski pobednik“ najboljim kompanijama i pojedincima za natprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i doprinosu uspešnosti beogradske i srpske privrede u prethodnoj godini.

Nagrada „Beogradski pobednik“ se dodeljuje od 1985. godine i za više od 30 godina ovo priznanje dobilo je više od 200 privrednih društava i 80 preduzetnika, pojedinaca i institucija.

Svečanoj dodeli nagrada prisustvovali su brojni privrednici, predstavnici Vlade Republike Srbije i Grada Beograda, predstavnici diplomatskog kora, privrednih komora, naučni, kulturni i sportski radnici, predstavnici inostranih organizacija i institucija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.