U trendu

Beskrupolozan pokušaj DS da napravi paniku zbog PKB

Srpska napredna stranka (SNS) negirala je danas navode beogradskih demokrata o prodaji PKB-a tajkunima istakavši da predstavljaju beskrupulozni pokušaj pravljenja panike medju gradjanima.

Povodom izjave predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) Balše Božovića da je jedino glas za tu stranku „siguran glas“ protiv prodaje PKB-a, potpredsednik izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić saopštio je da oni koji sada „besramno drže lekcije do juče nisu znali ni gde je PKB“.

„Iako je dug PKB-a tokom proteklih decenija nagomilan na 60 miliona evra, Vlada Srbije neće ići u drugi krug privatizacije, i neće ponuditi otkup po nižoj ceni“, istakao je Jovičić u saopštenju.

On je rekao i da će započeti proces reorganizacije poslovanja PKB, i da će od njega ponovo biti napravljena uspešna i funkcionalna firma, kao što je to uradjeno sa Železarom i Er Srbijom koji su po oceni Jovičića pretvoreni od decenijskih gubitaša „u zamajce privrede i razvoja“.

„Svako radno mesto će i ovde biti sačuvano, radnici nemaju razloga da brinu za svoje izvore prihoda. Takvu odgovornu i domaćinsku politiku vodi SNS i Aleksandar Vučić“, dodao je Jovičić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.