Bizlajf: 2015. je godina premijera Vučića

Godina 2015. je godina premijera Aleksandra Vučića, ocenjuje magazin BIZlajf.

Foto: Beta

Foto: Beta

Ako za deset godina neko bude pravio anketu pod nazivom „Po čemu ćete pamtiti 2015?“ verovatno bi 99,9 odsto anketiranih odgovorilo – po Vučiću, navodi se u tekstu, uz konstataciju da je premijer Srbije jednostavno bio glavna tema medija, društvenih mreža i svakodnevnih razgovora, i lice koje smo najčešće mogli da vidimo na TV ekranima.

„Ne postoji nijedan segment društvenog, političkog i ekonomskog života koji u nekoj meri nije povezan sa prvim čovekom Vlade Srbije“, piše BIZlajf, i dodaje da zato u rekapitulaciji događaja koji su obeležili 2015. neće proći nijedan mesec, ni događaj da u njemu udela nije imao premijer Vučić.

U hronologiji najvažnijih događanja na srpskoj političkoj i ekonomskoj sceni u godini koja je na izmaku, magazin daje i pregled aktivnosti ili izjava premijera Vučića koje su obeležile pojedine mesece 2015, od postizanja dogovora sa Međunarodnim monetarnim fondom o aranžmanu iz predostožnosti, preko nalaženja rešenja za Železaru Smederevo, posete nemacke kancelarke Angele Merkel, do otvaranja prvih poglavlja u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar