U trendu

BusPlus: Fizički napadi na kontrolore zabrinjavajuće rastu

BusPlus saopštio je danas da broj fizičkih napada na kontrolore u gradskom prevozu u Beogradu „zabrinjavajuće raste“ iz dana u dan i da je kontrolor koji je sinoć pretučen zadobio povrede lopatica, podlive na nogama i nagnječenja po celom telu.

BusPlus naveo je da su sinoć dvojica srednjoškolaca pretukla kontrolora S. J. (48) na liniji autobusa 27.

„Sve učestaliji napadi, zahtevaju hitne i neophodne mere u rešavanju ovog problema. Brutalni incidenti nisu samo pojava sa kojom se suočava naša kompanija, ili Grad Beograd, već oni postaju problem celokupnog društva“, naveo je Apex.

U saopštenju se dodaje da je „činjenica da veliki broj gradjana u Beogradu ne želi da kupi kartu gorući problem oko koga moraju da se okupe svi nadležni organi u cilju pronalaženja adekvatnog rešenja“.

(Beta)

1 komentar
  1. Vise ima sluzbenih automobila nego GSP vozila

    89 dinara? Kupite je sami. Ja sam placajuci samodoprinose i poreze kupio i vozila i tramvajske sine. Sada kao vlasnik vozila zelim da platim SAMO voznju a ne i starlete gradskim tajkunima. Kada voznja bude 20 dinara nece biti potrebe za kontrolorima jer ce naplata biti 100%. Ukupna kolicina zaradjenog novca ce biti jednaka kao danas, ali vas gradjani nece mrzeti kao Turke.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike