CarGo Batler i 13 ugostitelja zajedno u akciji 1.000 obroka od srca

CarGo Batleri u odelu Deda Mraza podelili su danas 1.000 svežih i toplih obroka medicinskim radnicima u Institutu „Dr Milan Jovanović Batut“, novoj COVID bolnici u Batajnici, Institutu Banjica, Domu zdravlja Palilula i manjim COVID centrima širom Beograda, objavio je CarGo.

Zdrave obroke pripremilo je 13 beogradskih restorana u udruženoj akciji „1.000 obroka od srca“, kako bi se na neki način medicinskim radnicima zahvalili na požrtvovanosti i pokazali im da neko misli na njih dok neumorno spašavaju ljudske živote u crvenoj zoni, navedeno je u saopštenju.

„Pokrenuli smo lavinu dobrih dela jer smo pre četiri nedelje krenuli sa jednim restoranom i donacijom od 100 obroka, a do danas nam se u akciji doniranja obroka pridružilo više od 20 restorana, jedna kompanija, a sa današnjom akcijom, uspeli smo da doniramo ukupno 3.000 besplatnih obroka medicinskim radnicima“, kazao je predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić.

On je naglasio da današnja akcija ne bi bila moguća bez donacije specijaliteta iz restorana Toro, Ambar, Buena Vida, W Sushi, Loha Poke, Richard Gyros, Jazz, Gyros in city, restorani Butler i Mihailo, Znači Pub, Znači Taverna i Avenija 19.

„Ovi humani ugostitelji su odlučili da obraduju medicinare svežim i toplim specijalitetima i od jutros rano pripremaju obroke koje će naši Batleri u odelu Deda Mraza odneti medicinskim radnicima“, rekao je Vučić.

Ispred instituta „Dr Milan Jovanović Batut“ Tamara Tomašević i Dejan Jovanović su zahvalili kompaniji CarGo na akciji doniranja obroka medicinskim radnicima i svim gradjanima su poželeli srećne i zdrave novogodišnje i božićne praznike.

Vučić je kazao da će se nastaviti sa akcijama podrške i zahvalnosti medicinskim radnicima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.