U trendu

CarGo na zahtev gradjana obezbedio dečija sedišta u svojim vozilima

Kompanija CarGo danas je saopštila da je obezbedila sedišta za decu u vozilima svojih partnera vozača, koja nijedan prevoznik u Srbiji ne poseduje.

Dečija sedišta se nalaze u svim vozilima ECO klase, u koju spadaju hibridni automobili i komforna, veća vozila, do pet godina starosti.

„Bezbednost korisnika je naš prioritet. Na zahtev gradjana odlučili smo da u vozilima partnera vozača obezbedimo dečija sedišta i tako najmladjima pružimo potpuno sigurnu i prijatnu vožnju“, rekao je predsednik CarGo Vuk Guberinić.

On je dodao da su inovacije i poboljšanje usluge način na koji se srpska kompanija CarGo bori za svoja prava i opstanak na tržištu.

Guberinić je istakao da nakon prvog ciklusa ulaganja i kupovine hibridnih Toyota, kupovina dečijih sedišta predstavlja nastavak realizacije iste investicije.

„CarGo sluša svoje korisnike. Zato smo obezbedili dečija sedišta u svim vozilima ECO klase“, rekao je on i dodao da su u planu dalja ulaganja koja će gradjanima pružiti potpuno sigurnu i prijatnu vožnju uz brojne inovacije u radu aplikacije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.