U trendu

CarGo: Pola miliona korisnika za samo tri meseca, gradjani pokazali da žele CarGo na tržištu

Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić saopštio je danas da je za tri meseca od kako postoji Udruženje, pola miliona ljudi skinulo aplikaciju za „inovativnu pomoć na putu – CarGo“.

Vučić je tom prilikom uručio laptop, knjigu „Lean Startup“ i ček na 50.000 dinara preduzetnici Ani Lazarević, koja je postala 500.000. članica Udruženja, navedeno je u saopštenju udruženja.

Vučić je naveo da je Ana „jedna od pola miliona“, ali da taj broj, kako je rekao, „nije samo broj članova Udruženja, već gradjana Srbije koji žele bolju i razvijeniju Srbiju“.

„Nakon pritisaka, članovi udruženja su pokazali snagu.Nakon kompleksnog tranzicionog perioda, različitih fizičkih i sajber napada, otimanja vozila, zastrašivanja ljudi, sa ponosom mogu da kažem da ne odustajemo, da se i dalje borimo“, rekao je Vučić.  

On je kazao da kompanija ulazi u drugi investicioni ciklus u kome će nastaviti sa investicijama i inovacijama.

Vučić je govoreći o današnjem protestu odredjenog dela taksi kartela i njihovom zahtevu da se ugasi CarGo, rekao da su odgovor na to dali gradjani, jer su „pokazali kome veruju i da zaista žele da CarGo opstane na tržištu“, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.