U trendu

Čekanje na granicama i naplatnim rampama

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je večeras da je saobraćaj na glavnim putevima pojačan i da ima višesatnog čekanja na graničnim prelazima, a čeka se i na naplatnim stanicama na auto-putevima.

AMSS je naveo da se vozila na naplatnim stanicama Bubanj Potok i Šimanovci zadržavaju oko 15 minuta.

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je da trenutno nema zadržavanja na naplatnoj stanici Stara Pazova, koje je tokom popodneva bilo oko 30 minuta, i da je saobraćaj normalizovan.

Po podacima Uprave granične Policije, zadržavanje putničkih vozila na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na ulazu u Srbiju su višesatna, zbog dugih kolona na izlazu iz Hrvatske.

Na graničnom prelazu Šid vozila ulazak u Srbiju čekaju oko jednog sata, te je AMSS pozvao vozače da koriste granične prelaze Bačka Palanka, Bogojevo i Bezdan.

Na granici sa Madjarskom na prelazu Horgoš na ulazu u Srbije vozila se zadržavaju oko 90 minuta, a na ostalm prelazima na toj granici se čeka do 30 minuta.

Oko 45 minuta vozila se zadržavaju na granici sa Crnom Gorom na graničnom prelazu Gostun na ulazu u Srbiju, dok je na graničnom prelazu Jabuka zadržavanje oko 70 minuta na ulazu i izlazu iz Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar