U trendu

Cinizam Haradinaja – bez presedana

Nivo cinizma i neukusa koji je predsednik kosovske vlade Ramuš Haradinaj pokazao komentarišući napad na srpske političke predstavnike jednak je intenzitetu nasilja ispoljenog tom prilikom, saopštila je Srpska lista.

Srpska lista navodi da je neljudski šaliti se na račun čoveka kojem su, ni krivom ni dužnom, nanete teške telesne povrede u „zločinačkom napadu na goloruke ljude, okupljene u interesu demokratskog dijaloga, mira i stabilnosti na KiM“.

„Vrlo su dobro znali i zlikovci i njihovi nalogodavci ko se nalazio u sali na koju je izvršen prepad, i ministar Rikalo je naravno povređen ne zato što nisu znali, već upravo zato što su znali o kome je reč“, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kako kažu Srbima je upućena poruka: „ako ovo možemo da uradimo vašem ministru, zamislite šta možemo da uradimo vama“ i zna šta su radili Srbima koji su završili u jamama, krečanama i žutim kućama.

„Kažamo vam da se ne plašimo, jer naš narod ne ustupa pred tiranijom nego joj staje nogom za vrat“, zaključila je Srpska lista.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike