U trendu

Danas oblačno, kratkotrajna susnežica, na severu kiša

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu pre podne i sredinom dana ponegde sa slabom kišom, a u ostalim krajevima u toku dana s kratkotrajnom susnežicom ili snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne na severu i zapadu, a uveče i u ostalim krajevima očekuje se kratkotrajno razvedravanje. U toku noći sa severozapada stiže novo naoblačenje s kišom.

Duvaće slab i umeren vetar, uglavnom zapadni i jugozapadni, u toku noći u pojačanju. Najniža temperatura  biće od minus četiri do nule, na jugu Srbije i do minus deset, a najviša od minus jedan do sedam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas veći deo dana biti umereno do potpuno oblačno i bez padavina, samo je sredinom dana moguća slaba kiša ili susnežica. Kasnije posle podne i uveče biće kratkotrajno razvedravanje.

Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura biće oko nule a najviša oko pet stepeni Celzijusa. U toku noći očekuje se novo naoblačenje, a u drugom delu noći slaba kiša.

Biometeorološka situacija će relativno nepovoljno uticati na hronično obolele i osetljive osobe. Oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa disajnim problemima. Nervoza i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar