najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Danas oblačno s kišom, na planinama sneg

Danas će u Srbiji u većini krajeva količina padavina biti od 20 do 30 mm za 24 sata, a na zapadu jugozapadu lokalno i više, upozorio je Hidrometerološki zavod Srbije.

U Srbiji će danas biti oblačno sa kišom, u višim planinskim predelima sa snegom. Vetar će biti slab i umeren istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 3 do 8, a najviša od 7 do 11 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno s kišom. Vetar će biti slab i umeren istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 6, a najviša oko 9 stepeni.

U Srbiji će u petak biti oblačno sa kišom, na planinama sa snegom, uz slabljenje intenziteta padavina, a u toku noći ka suboti prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre na jugu i jugoistoku. U subotu se očekuje malo i umereno oblačno, samo još ujutro na severu oblačno, ponegde s kišom. U nedelju se predvidja novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom, najpre na jugu i jugoistoku.

U Beogradu se u istom periodu očekuje slićno vreme.

Biometeorološke prilike mogu nepovoljno uticati na većinu hronično obolelih. Naročit oprez se savetuje astmatičarima, cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi, razdražljivost i pospanost su mogući kod osetljivih osoba.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike