U trendu

Danas sunačano i toplije, osim u Timočkoj krajini

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama biti mestimično magle, a u toku dana u većem delu zemlje pretežno sunčano i toplije.

Samo će u Timockoj Krajini biti oblačno i hladnije uz moguću slabu kišu ili rosulju. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području jak, a na jugu Banata i u Podunavlju povremeno sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura biće od 7 do 11 C, najviša dnevna od 19 do 22 C, u Timočkoj Krajini oko 14 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 11 C, najviša dnevna oko 22 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u utorak pretežno sunčano i malo toplije, samo ujutru po kotlinama mestimično magla.

U Timočkoj Krajini zadržava se oblačno i hladnije uz moguću slabu kišu ili rosulju. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, u Podunavlju i na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima.

U toku noći ka sredi naoblačenje sa kišom i padom temperature zahvatiće prvo severne i zapadne, a u sredu i ostale krajeve. Vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni.

U četvrtak i petak na severu suvo uz postepeno razvedravanje, dok će se u centralnim i južnim krajevima zadržati umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Zatim pretežno sunčano i malo toplije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar