U trendu

Direktor JP za puteve iz Gornjeg Milanovca slupao dva automobila

Na današnjoj sednici opštinskog veća u Gornjem Milanovcu pokrenuta je polemika o direktoru Javnog preduzeća za puteve Jovici Careviću iz Socijalističke partije Srbije koji je, kako je rečeno, za kratko vreme „dva puta razbijao službeni automobil i niko da mu skrene pažnju“.

Član Veća Desimir Jovanović iz Nove Srbije (NS), koja je u koaliciji sa SPS, rekao je da je takvo ponašanje štetočinsko i da Carević zloupotrebljava službeni automobil, koji vozi svakog dana sa članovima svoje porodice.

„U subotu, na neradni dan i na slavu Svetog Arhandjela, ponovo je slupao automobil kada je vozio zamenika predsednika opštine da, navodno, obidju neke radove na putu u selu Belo Polje“, rekao je Jovanović.

On je istakao da je Carević nedavno slupao automobil u Jelenu Dolu, izmedju Čačka i Požege, a da je doteran u selo Grabovica na periferiji grada i tek tada pozvana policija.

On je, takođe, pitao ko mu potpisuje putne naloge.

Zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović iz SPS-a odgovorio je da su, u subotu, bili na službenom putu i da je udes izazvao vozač iz drugog automobila.

Jovica Carević za agenciju Beta je rekao da su takve priče besmislice i da za sve postoji dokumentacija, a što se tiče subotnjeg udesa u pitanju je neopreznost drugog vozača i to je konstatovano u zapisniku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.