U trendu

Dogradnja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Dobanovcima

BEOGRAD – Gradski sekretar za investicije Luka Petrović najavio je radove na dogradnji fiskulturne sale i rekonstrukciju aneksa u Osnovnoj školi „Stevan Sremac” u Dobanovcima, prenosi portal Beoinfo.

Petrović je precizirao da radovi podrazumevaju dogradnju fiskulturne sale i pasarele i rekonstrukciju objekta kojim se formira novi objekat kao jedinstvena funkcionalna celina u kojoj će se održavati časovi i sportske aktivnosti u zatvorenom prostoru.

Naveo je da će površina dograđenog dela objekta i rekonstruisanog aneksa iznositi 1.810 kvadratnih metara.

„Održali smo obećanje dato građanima Surčina. Radovi su locirani u prizemlju i na galeriji i odnose se na fiskulturnu salu sa spravama, višenamensku galeriju sa teleskopskim tribinama, pomoćnu salu, prostorije za nastavnike, spravarnicu, svlačionice, toalete i kupatila, hodnike i toplotnu stanicu“, rekao je Petrović.

Beoinfo navodi da je rok za izvođenje radova 240 kalendarskih dana, a ova investicija sa PDV-om vredna je oko 220 miliona dinara.

Investitor je Sekretarijat za investicije Grada Beograda, a izvođači grupa ponuđača predvocjena „Izolinvestom” iz Beograda, dok će stručni nadzor obaviti „AMG Strukture” iz Beograda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.