U trendu

Dramatična potera: policija ga spasila od otmičara, a onda ga odmah uhapsila

Bojana P. iz Krnjače pre dva dana policajci su spasli iz ruku otmičara, ali su ga odmah i uhapsili jer je za njim bila raspisana poternica.

Kako prenose beogradski mediji, ova akcija odigrala se na Avalskom putu, kada je policija zaustavila grupu Zemunaca koja je otela mladića iz Krnjače, koji je prethodno ukrao automobil u naselju Altina. Vlasnik je krađu prijavio policiji, ali je i sam počeo da istražuje ko bi mogao da stoji iza nestanka njegovog omiljenog četvorotočkaša i ubrzo je došao do informacije je lopov Bojan P., poznat kao ekspret za krađu, ali i po tome što su mu mahom četvorotočkaši te marke bili na meti.

Zemunac je saznao i gde Bojan P. živi, pa je u ponedeljak sa prijateljima krenuo da povrati svoj automobil. Od njega su zatražili od njega da prizna krađu kola, ali je Bojan to odbio, pa su ga Zemunci napali, savladali i strpali u svoja kola.

Sve to je videla nevenčana supruga Bojana P. i alarmirala policiju kojoj je ispičala u kom automobilu su kidnaperi odvezli njenog muža. Bojana P. su otmičari odvezli na Avalski put i u blizini jednog motela isterali ga iz vozila. Počeli su da ga udaraju, šutiraju po telu, sve vreme tražeći da prizna krađu automobila. Tada ih je prekinula policija, koja je uhapsila Zemunce, kojima je određeno zadržavanje od 48 sati.

Međutim, i žrtva u ovom slučaju, Bojan P, je uhapšen jer je za njim već bila raspisana poternica zbog krađa. Osim za krađu automobila, on se tereti i za zloupotrebe platnih kartica i za to da je u naseljima Altina i Borča neprimećeno ulazio u kuće odakle je krao novac i druge dragocenosti, kao i ključeve od automobila. Potom je, kako se sumnja, ukradenim ključevima automobil odvozio i prodavao ih je.

Sumnja se i da je sa platnih kartica ukradenih u kućama, uz pomoć PIN kodova, koje je pronalazio u novčanicima podizao novac sa bankomata i koristio ga za lične potrebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.