U trendu

Dveri: Pet godina katastrofalne Vučićeve vlasti

Pokret Dveri ocenio je danas da je Srpska napredna stranka prekršila sva svoja predizborna obećanja i da se ne može govoriti o 100 dana rada vlade, već o „pet godina katastrofalne Vučićeve vlasti“.
„Ovo nije nikakva Vlada Srbije, već kolonijalna uprava koja vlada punih pet godina“, navedeno je u saopštenju predsednika pokreta Dveri Boška Obradovića povodom 100 dana od imenovanja nove vlade na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Obradović je ocenio da je jedino što ova vlada vrlo uspešno ispunjava „sprovodjenje kolonijalne politike svojih nalogodavaca iz  MMF-a, Svetske banke, stranih banaka i zapadnih ambasada“.

„Ova vlada uspešno sprovodi interese stranih zapadnih ambasada u daljem priznavanju tzv. nezavisnog Kosova, kroz dalje sprovodjenje Briselskih sporazuma kojima režim napušta interese gradjana Srbije i države Srbije u južnoj srpskoj pokrajni i prepušta ih na nemilost šiptarskih separatista i njihovih mentora“, naveo je Obradović.

On smatra i da lični režim Aleksandra Vučića  dozvoljava dalju rasprodaju poljoprivrednog zemljišta strancima od sledeće godine, urušavanje i rasprodaju strateških državnih preduzeća: PKB-a, EPS-a, Aerodroma, Telekoma, Poštanske štedionice i Komercijalne banke.

„Ovaj režim je oteo 10 odsto penzija, a sada vraća 1,5 odsto na već umanjene penzije i ima smelosti da kaže da su penzije povećane! Dok poslanici SNS-a žele da zgade instituciju Narodne skupštine, dotle izvršna vlast već pet godina vredja zdrav razum gradjana Srbije“, ocenio je Obradović.

Odnos vlast prema opoziciji predsednik Dveri opisao je kao krajnje bahat i nedemokratski. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.