Fond za prvi krug Nagradne igre uzmi račun i pobedi 117,3 miliona dinara (VIDEO)

Vlada Srbije danas je utvrdila pravila nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug“ u kojoj će nagradni fond biti 117,3 miliona dinara, rekao je ministar za rad Zoran Djordjević.

On je na konferenciji za novinare rekao da će biti održana dva ciklusa nagradne igre, u martu i u aprilu i da je nagradni fond duplo veći nege prošle godine.

Najavio je da će u prvom ciklusu, pored robnih nagrada, biti podeljeno i pet stanova i 50 automobila, a u drugom šest stanova i 50 automobila.

„Cilj ove nagradne igre je efikasnija naplata poreza kao i da gradjani shvate koje su njihove koristi, kao i koristi za državu, od bolje naplate poreza“, istakao je Djordjević.

Slanje fiskalnih računa i slipova (potvrda o plaćanju karticama) za tu nagradnu igru počelo 1. februara i do sada je stiglo 139.130 koverti.

U prvom krugu koji traje od 3. do 31. marta biće četiri izvlačenja nagrada – 3, 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri „Uzmi računi pobedi“ imaju punoletni gradjani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od po bar 100 dinara.

Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu gradjani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila uradjena za tu igru.

Koverte se šalju neadresirane sa napomenom „Uzmi račun i pobedi 2018“, a poštarina je besplatna.

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama okupljenim u Savez za fer konkurenciju, prošle godine učestvovalo je 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.

KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike