U trendu

Gradske pijace organizuju javnu licitaciju za pijačnu opremu

BEOGRAD – JKP „Gradske pijace“ pozvalo je sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače, vlasnike samostalnih zanatskih i trgovinskih radnji, da učestvuju u javnom nadmetanju za korišćenje pijačne opreme na beogradskim pijacama.

Javno nadmetanje planirano je 30. oktobra na pijaci „Kalenić“ sa početkom u 14 časova.

Slobodna pijačna oprema nalazi se na atraktivnim lokacijama pijaca „Zeleni venac“, „Blok 44“, T.C. „Krnjača“, „Kalenić“, „Vidikovac“, „Skadarlija“, TC „Novi Beograd“, „Banovo brdo“, „Smederevski đeram“, „Dušanovac“, „Mirijevo“, „Zvezdara“, „Borča“, „Karaburma“ i „Braće Jerković“, navodi se u saopštenju.

Svi učesnici licitacije trebalo bi da preuzmu licitacioni list u prostorijama Uprave pijace gde se nalazi pijačna oprema za koju su zainteresovani.

Prilikom prijave izdaje se licitacioni broj za učešće, a krajnji rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije.

„Gradske pijace“ raspisale su i Oglas za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme – tezgi za STR, SZR, SKR i kioska na pijaci „Otvoreni tržni centar-Novi Beograd“.

Rok za podnošenje ponude je 29. oktobar do 15 časova, dok će se javno otvaranje ponuda obaviti 30. oktobra u 12 sati u velikoj sali JKP „Gradske pijace“-Beograd, u ulici Živka Karabiberovića br. 3., navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar