U trendu

Gradski odbor SNS organizovao druženje s mladima Zvezdare

BEOGRAD – Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke organizovao je druženje sa mladima na Zvezdari, kome su prisustvovali sekretar i članovi Gradskog odbora Beograd Aleksandar Marković, Miloš Ignjatović i Vladan Jeremić.

Marković je okuljenima preneo kolio je važno da se aktivno uključe u politički život Srbije, jer će neki od njih jednog dana voditi Beograd i Srbiju, te dodao da „odgovorna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom čini sve da pruži podršku mladima“.

„Otvoreno je 20.000 novih radnih mesta čime je stopa nezaposlenosti smanjena. Zbog toga što je Vučić od Srbije napravio stabilnog i pouzdanog partnera imamo veći priliv investicija, čime stvaramo uslove da se mladi zaposle i od svog rada pristojno da žive. Ulažemo u obrazovanje mladih i stvaramo bolji ambijent za pokretanje sopstvenog biznisa“, rekao je Marković.

On je podsetio da je velika pažnja posvećena razvoju Naučno-tehnološkog parka na Zvezdari, upravo zbog mladih.

„Briga o mladima važan je deo naše politike, zato ulažemo u obnovu škola, u razvoj dualnog obrazovanja, a stipendije za najtalentovanije učenike i studente smo značajno povećali“, naveo je Markovićc.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.