U trendu

Hit iz Smedereva: Sveštenika mrtvog pijanog voze u prikolici sa pokojnikom (foto)

Društvenim mrežama proširila se fotografija sveštenika iz Smedereva koji, ošamućen od pića, na putu do groblja spava u traktorskoj prikolici pored kovčega u kom je pokojnik.

„Pop, mortus pijan, leži pored sanduka na putu do groblja. Pre par dana. Gospodi pomiluj! #Smederevo“, napisao je korisnik na Twitteru pod nadimkom Dado.

Autor fotografije je rekao da je sveštenik u tom jestu na službi već pet godina i da oduvek ima problem sa alkoholom.

Pre sahrane sveštenik Crkve Vaznesenja Gospodnjeg došao je na svoj zadatak kako bi ispratio preminulog na večni počinak. Prema rečima autora fotografije, Darka, pop je već tada bio potpuno pijan. Kako nije mogao da stoji na nogama, traktorska prikolica u kojoj je prevožen sanduk s pokojnikom do groblja bila je mesto gde je sveštenik prilegao.

– On je tog dana spavao u prikolici sve do groblja, bio je pijan i nije mogao da stoji. Ovo nije prvi put, on je non-stop u kafani, čak i popadija ne želi da ga vidi. Nekoliko puta su ga meštani nosili kući iz kafane, sa sahrane ili krštenja. Iskreno, svi jedva čekaju da ga smene – tvrdi autor fotografije, a prenosi „Blic“.

5 komentara
 1. Milijan

  Zemlja čuda, crkva, političari, biznismeni, mediji, sportisti, estradne zvezde,…., sve moj do mojega!!!!

 2. Anonimni

  Da li autor fotografije moze da bude tuzen za zloupotrebu fotografisanja.

  1. kresoja mladji

   moze u Srbiji sve,samo da popovi budu trezni., e to nemoze,mnogo ih salecu domacini pa se posle sprdaju sa njima,i nisu krivi popovi sto se nemogu obuzdati,vec ovi sto ih slikaju,ej Srbijo….!

 3. kresoja mladji

  Ajte molim vas,pa popovi su poznate pijandure,neki se i svercom droge bave,kao onaj pop i veroucitelj,dok bi mestani dali ruku,kako je pop cestit,a on ocinkari sve da svoje dupe spasi..!!

 4. Anonimni

  Pa sto ga ne smene, kakva sramota za crkvu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike