najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Izmene u saobraćaju zbog dolaska Angele Merkel

U Beogradu će sutra i prekosutra biti izmenjen saobraćaj zbog posete nemačke kancelarke Angele Merkel, a načelnik Uprave saobraćajne policije Dragan Bogosavac poziva građane da budu strpljivi i postupaju po instrukcijama pripadnika MUP-a.

“U posetu Srbiji dolazi Angela Merkel, koja će boraviti u Beogradu. Merkel će doputovati u Beograd 8. jula u kasnim popodnevnim satima, a odlazak je predviđen 9. jula u prepodnevnim satima”, rekao je Bogosavac.

Prema njegovim rečima, mere obezbeđenja će biti preduzimane po prvom, odnosno najvišem stepenu, zbog čega će na pojedinim lokacijama biti obustavljen saobraćaj.

“Apelujem na građane da imaju razumevanja za ove aktivnosti koje će pripadnici MUP obavljati 8. i 9. jula. Takođe, apelujem na sugrađane i goste Beograda koji se zateknu u glavnom gradu Srbije u to vreme da imaju strpljenja i postupaju po instrukcijama Saobraćajne policije odnosno drugih pripadnika Ministarstva koji budu angažovani na tom zadatku”, rekao je Bogosavac.

On je kazao da će se svi angažovani u akciji obezbeđenja truditi da izmene saobraćaja i obustave budu što kraće.

“S obzirom na predstojeće vrlo visoke temeprature, koje su najavljene, molim građane da imaju razumevanje za naše aktivnosti i pripadnici ministarstva angažovani će dati sve od sebe da sugrađani i gosti Beograda što manje osete bilo kakve poremećaje u odvijanju saobraćaja”, dodao je Bogosavac.

Sve pripreme za prijateljsku posetu kancelarke Savezne Republike Nemačke Angele Merkel, koja će u Beograd doputovati 8. jula, odvijaju se prema planu, ocenjeno je na sednici Vlade Srbije. Za vreme posete nemačke kancelarke bezbednosne mere u Beogradu biće podignute na najviši nivo – na snazi će biti bezbednosni stepen broj jedan, rečeno je na sednici Vlade Srbije.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike