U trendu

Junajted grupa: Posedujemo sve dozvole za rad još od 2005. godine

Junajted grupa saopštila je danas da poseduje sve dozvole za rad još od 2005. godine i da daje na uvid javnosti svu dokumentaciju u pokušaju da se zaštiti od, kako kaže, progona i zastrašujuće medijske propagande kojoj je izložena.

„Kako nas svakog dana državni i lokalni funkcioneri kritikuju iznoseći neistine i za to ne snose nikakve političke posledice, prinudjeni smo da zbog zaštite ugleda kompanije, javnosti pokažemo da posedujemo svu dokumentaciju na osnovu koje smo dobili sve neophodne dozvole, kojima je trajno odobrena gradnja telekomunikacionih objekata jedinstvenog kablovskog distributera sistema KDS“, navodi se u saopštenju.

Junajted grupa je objavila da je 2005. godine od Ministarstva za kapitalne investicije dobila dozvolu za izgradnju kablovske infrastrukture po gradovima Srbije, kao i duž magistralnih puteva i koridora.

Objavljeno je i nekoliko ugovora sa Beogradskim elektranama iz 2001. godine, a naveli su i da je baš zbog dobre saradnje 12 glavnih stanica i 78 podstanica preduzeća „Beogradske elektrane“ povezano na mrežu Junajted grupe i koriste se za monitoring.

Junajted grupa je apelovala na sve državne funkcionere koji svakodnevno tvrde da su tu kompaniju tužili, da to zaista i učine.

„Sve što vlast čini protiv Junajted grupe kao odmazdu zbog televizija N1 i Nova S, biće predmet ozbiljnih sudskih i odštetnih procesa pred medjunarodnim sudovima. Polemiku sa političarima koji zloupotrebljavaju državne funkcije iznoseći neistine o našoj kompaniji, nastavićemo pred pravosudnim organima“, saopštila je Junajted grupa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar