U trendu

Kakvo nas vreme očekuje narednih dana?

U Srbiji će sutra u većini krajeva biti suvo i toplo, a ujutro i pre podne u severnim, sredinom dana i posle podne u zapadnim i centralnim, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima promenljivo oblačno mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni tokom dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 21, najviša dnevna od 29 stepeni na severozapadu do 34 na jugu i jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu će biti toplo, pre podne pretezno sunčano. Od sredine dana promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren juzni i jugozapadni, posle podne zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 21, najvisa dnevna oko 30 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji do 29. jula:

Promenljivo oblačno i nestabilno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura u većini dana malo ispod, krajem perioda oko prosečnih vrednosti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar