U trendu

Kiša i magla otežavaju saobraćaj

Zbog kiše i magle danas je otežan saobraćaj na putevima Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične Policije, zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

AMSS upozorava i na učestale odrone kroz šumska područja, klisure i stenske useke.

Zbog radova na mostu preko reke Rače i železničke pruge Markovac-Svilajnac na državnom putu I A reda broj 1, (na autoputu E-75) u smeru od Beograda ka Nišu, saobraćaj je zatvoren i preusmeren saobraćaj na suprotnu stranu autoputa na brzu traku u smeru Beograda. 

Do 31. oktobra, od 07.00 do 17.00, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), u oba smera Beograd-Šid i Šid-Beograd izvode se radovi od petlje Dobanovci do petlje T6 i od petlje Dobanovci do petlje Sava Centar. Radovi se izvode u pokretnoj saobraćajnoj traci.

Na deonici autoputa Subotica – Novi Sad, posle naplatne stanice Sever u toku je obnova nadvožnjaka, a očekuje se da radovi budu završeni do 20. oktobra.

Od 13. jula na državnom putu IB reda br. 44 i državnom putu IA reda br.1, deonica Grabovnica-Grdelica saobraćaj se preusmerava na novoizgrađenu levu traku autoputa.

Od 8. oktobra, zbog izgradnje južnog kraka Koridora 10 i radova na obnovi mosta kod Predejana saobraćaj se odvija levom kolovoznom stranom uz naizmenično propuštanje vozila, a izmene u režimu saobraćaja trebalo bi da budu ukinute do 5. novembra.

Na deonici Koridora 10 Vladičin Han-Vranje, između Poloma i Prevalca, do 15. novembra saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu privremenu saobraćajnicu koja je paralelna sa autoputem. Preusmeravanje važi za sva vozila, bez ograničenja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.