U trendu

Ko je srećni dobitnik? Odžaci na nogama traže milionera

Vest da je listić s rekordnim dobitkom u poslednjem kolu igre loto “Državne lutrije Srbije” uplaćen u Odžacima brzinom munje je prostrujala kroz ovaj mirni vojvođanski gradić. O tome se priča na svakom koraku, a o dobitniku se samo nagađa, jer on još nije otkrio svoj identitet. Mnogi sumnjaju da će on to i učiniti, a i sami priznaju da bi ćutali da su na njegovom mestu. Sedmica je nekom iz Odžaka ili okoline donela fantastičnih 524.691.140 dinara ili oko 4,4 miliona evra. Žitelji kažu da se ne pamti da je ikad iko u ovom gradu ili ostalih osam naselja u odžačkoj opštini dobio ni približno toliku premiju.

– To je dobitak da se raspametiš! Taj koga je “strefila” premija, obezbedio je i sebe i svoju familiju za ceo život. Bilo bi dobro da je dobio neki siromah, ali je možda srećnik i neko ko je dobro situiran, jer para na paru ide – prokomentarisao je jedan od Odžačana.

Utvrđeno je da je dobitni listić uplaćen u kiosku “Futura plus” na Trgu 22. oktobra u centru grada.

Ako vi tako kažete, onda je verovatno tako. Meni to niko nije javio. Naravno da sam srećna ako je “sedmica” uplaćena baš na mojoj trafici. I mene živo interesuje ko je dobitnik, ali ne mogu ni da pretpostavim ko bi to mogao biti, jer loto igraju zaista mnogi – i stari i mladi, i muško i žensko. U svakom slučaju, neka mu je srećno, i dabogda se ponovo nekom u Odžacima posrećilo – rekla je ljubazna prodavačica.

U Odžacima se priča da je moguće da srećni dobitnik i nije iz ovog grada, i da je možda čak iz Hrvatske, jer, kako kažu, svakodnevno ovamo dolazi bar 500 ljudi iz susedne države. Odžačani sumnjaju da će ime novopečenog bogataša biti otkriveno, navodeći da je reč o “opasno” velikom dobitku.

– Ako ima mozga, ćutaće. Ako kaže, javiće mu se rođaci za koje nije ni znao da postoje. A najgore je što bi se sjatila mafija u Odžake, pa bi mu se život pretvorio u pakao – smatra mušterija na kiosku.

Mnogi u Odžacima ističu da bi im pozlilo od tolikog dobitka, jer je to zaista veliki šok. U Hitnoj pomoći kažu da je u petak (22. 12) posle 20 sati, kad je u TV prenosu izvučena “sedmica”, bilo poziva za hitne intervencije, ali ne mogu da tvrde da je među njima bio i dobitnik. Možda se, kažu, sam smirio jačom dozom “bensedina”.

– Verovatno će dobitnik tražiti da isplata bude tajna. Da sam na njegovom mestu, razmislio bih da li ću razglasiti, jer je taj zgoditak “bomba” u svakom pogledu. Ali ko zna, možda će i obelodaniti da ga je pogodila sreća, o kojoj je mogao samo da sanja – kaže sugrađanin taličnog Odžačanina, a prenose Novosti.

U dobitničkoj groznici, koja trese grad, odjednom se pronela vest da je dobitnik Rale taksista. Kad pravi milioner ćuti, Rale odlučio da se javi umesto njega. I mnogi poverovali! E neka je dobio, kažu, Rale je mnogo dobar čovek.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)