U trendu

Kolaps u Beogradu: Kiša, guzva u saobraćaju, krcate stanice, izbegavajte ove deonice

Kišno popodne izazvalo je totalni kolaps na beogradskim ulicama. Gužve su na mostovima, u Takovskoj ulici, na Autokomandi, na Trgu Nikole Pašića, kod Sajma, a osim na kolovozima, gužve su i na autobuskim stajalištima. Povrh svega, pronaći slobodan taksi ravno je Loto sedmici, bilo da to pokušate „na poziv“ ili „na kvaku“.

Kiša koja nešto jačim intenzitetom pada tokom celog dana glavni je krivac za totalni kolaps u gradu. Osim na kolovozima, primećene su gužve i na autobuskim stajalištima, verovatno zbog toga što autobusi ne mogu da se probiju kroz reke automobila koje su trenutno na centralnim gradskim ulicama.

Na Brankovom mostu u pravcu ka Novom Beogradu i na Gazeli u pravcu ka gradu saobraćaj gotovo da stoji u mestu, a Terazijskom tunelu je nemoguće prići ni sa jedne strane. Nešto više vozila nego obično uočeno je i na Mostu na Adi, kao i na Pančevačkom mostu.

Kolona vozila koja je blokirala Sajam u pravcu ka gradu proteže se sve do Mosta na Adi, a gužva se stvorila i na Autokomandi. U Takovskoj ulici (ka gradu) saobraćaj stoji, a na Trgu Nikole Pašića kolaps je u oba smera. Kao i skoro svakog radnog dana, otežano je kretanje i auto-putem na Novom Beogradu, te ukoliko je moguće izbegavajte ove deonice.

Trenutna temperatura u Beogradu je devet stepeni, a prestanak padavina očekuje se večeras, posle 21 sat, prenosi Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.