najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Lažni radnici Zelenila migrantima prodaju kartice za telefon

“Zelenilo-Beograd” upozorilo je danas građane da se osobe, koje u parku Bristol kod autobuske stanice migrantima prodaju telefonske kartice po daleko višim cenama, lažno predstavljaju kao zaposleni “Zelenila Beograd” i da nemaju nikakve veze sa tim preduzećem.

Reč je osobama koje se, obučene u zelene prsluke sa natpisom “Zelenilo Beograd”, migrantima predstavljaju kao zaposleni u tom preduzeću i tokom noćih sati im, po višestruko uvećanim cenama, prodaju telefonske kartice, navodi se u saopštenju “Zelenila Beograd”.

To preduzeće obaveštava i upozorava sve građane da se radi o lažnom predstavljanju i da te osobe nemaju nikakve veze sa “Zelenilom Beograd”.

Takođe, preduzeće u saopštenju apeluje na sugrađane da svaki takav slučaj prijave njima i nadležnim organima.

“Zelenilo-Beograd” osuđuje svaki postupak onih koji radi svoje lične materijalne koristi pokušavaju da iskoriste težak položaj migranata, navodi se u saopštenju u kom se dodaje da se svi zaposleni u tom preduzeću trude da migrantima na svaki način olakšaju boravak u Beogradu.

Kako se dodaje u saopštenju, “Zelenilo Beograd” će pokrenuti postupak protiv svakoga ko se lažno predstavlja zloupotrebljavajući ime, poverenje i ugled tog preduzeća.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike