U trendu

LDP tvrdi da DJB laže i podmeće

Liberalno demokratska partija (LDP) ocenila je danas da Pokret „Dosta je bilo“ (DJB) laže i podmeće kako bi „diskreditovao“ predsednika Skupštine opštine Vračar Mihaila Grupkovića.

LDP je saopštio da poslednja optužba DJB glasi da je Grupković doneo protivpravnu odluku, time što je omogućio sekretaru Skupštine da u isto vreme bude i član Opstinške izborne komisije.

„Grupković kao predsednik Skupštine ne može poslati nikakvu odluku Agenciji za borbu protiv korupcije, već samo dati svoje mišljenje, tačnije dostaviti ga Agenciji, što stoji u Poslovniku Skupštine gradske opštine Vračar“, navodi se u saopštenju.

LDP traži odgovor od DJB kakvu pravnu grešku je Grupković napravio kada je sazvao sednicu jedne od opštinskih komisija, koje samo daju predloge, rešenja i zaključke, a ne mogu da donose odluke.

„Apsolutna je laž i da je Mihailo Grupković bilo šta falsifikovao u svom dosadašnjem radu, ali nas ne čudi ta autoprojekcija Saše Radulovića koji je falsifikovao svoju izbornu listu na Vračaru“, navodi se u saopšenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.