U trendu

Maja Pavlović sa TV Kanal 9: Počinjem ponovo štrajk gladju, čekam da me primi Vučić

Vlasnica televizijskog Kanala 9, iz Novog Sada, Maja Pavlović potvrdila je za agenciju Beta da danas ponovo počinje štrajk gladju, jer nije došlo do bilo kakvog pomaka u ispunjenju zahteva te televizije, i navela da očekuje da je primi predsednik države Aleksandar Vučić.

„To je ono što je Mladen Bašić, iz kabineta premijerke Ane Brnabić, meni rekao – da je predsednik Vučić zainteresovan za naš slučaj i da želi da se sa nama vidi“, rekla je Palović.

Prema njenim rečima, taj sastanak je samo odgodjan zbog vanrednih dogadjaja koji su se dešavali – poplava, velikih nevremena, Kosova, „pa nikako da bude slobodnih termina“.

„Nadam se da će uskoro imati neki slobodan termin za nas“, rekla je Pavlović.

Ona je rekla da sada „samo čeka da predsednik Vučić uradi ono što je rekao da će uraditi“, navodeći da je još pre dva meseca rečeno da će se to desiti.

Štrajk gladju, Maja Pavlović počinje danas, u 11 55, ispred sedišta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na Trgu Nikole Pašića, gde je i nedavno štrajkovala.

(Beta)

1 komentar
  1. Fotopress

    Nemože neko da radi posao za koji nije sposoban pa da svojr propuste treba da nadoonadi drzava ili neko drugi.Vremena su takva da je privatna selekcija ta koja odlucuje.Sposobni ostaju i opstaju,a oni drugi nestaju.Tako je i sa KANALOM 9…Hteli ste televiziju pa ero vam…

Napišite komentar