najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mali sa delegacijom sa poslovnim ženama iz Dubajia o Beogradu na vodi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas sa delegacijom Saveta poslovnih žena iz Dubaija,  i ptom prilikom im predstavio projekat “Beograd na vodi”, saopštila je informativna služba Gradske uprave.

Na čelu Delegacije koja prviput boravi u Srbiji je Raža al Gurg, koja je po Forbsovoj listi jedna od najuticajnijih žena na Bliskom istoku.

Kako je navedeno u saopštenju, gradonačelnik je gošćama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata predstavio projekat Beograd na vodi i istakao da će on potpuno promeniti lice Beograda i od njega napraviti svetsku metropolu.

Govoreći o projektu, Mali je istakao da je nedavno započeta gradnja kule Beograd, najveće zgrade u ovom delu Evrope, kao i da svi radovi teku po planu. Osim toga, uveliko teku radovi na izgradnji prve dve stambene kule, od kojih bi prva trebalo da bude završena do 2018. godine. Nakon ovih radova, počeće i izgradnja hotela “W”, još dva objekta i tržnog centra.

Gradonačelnik je istakao da su upravo završeni radovi na novih 400 metara Savske promenade, tako da će Beogradjani i gosti grada imati novo mesto za uživanje. Mali je istakao da ovaj projekat stavlja Beograd rame uz rame sa svetskim metropolama, kao i da će gradjani i gosti grada tu moći da pronadju najrazličitije sadržaje.

Mali je istakao da Srbija ima izuzetnu saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i da je projekat “Beograd na vodi” upravo i najveći rezultat te saradnje.

Prijemu su prisustvovali i generalni direktor “Beograda na vodi” Nikola Nedeljković, zamenik generalnog direktora Aleksandar Trifunović, kao i direktor prodaje tog preduzeća Ivan Čakarević, koji je takodje gošćama iz UAE govorio o ovom projektu.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike