najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Mihajlović: Ne stidim se onoga što imam

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je za današnju Politiku da se “ne stidi onoga što ima i zašto ima”.

“Sve što imam i primam, i ja i moja porodica, prijavljeno je Agenciji u skladu sa zakonom. Zna se kako se prijavljuje imovina i prihodi”, rekla je Mihajlović.

Mihajlović je to rekla odgovarajući na pitanje kako od profesorskih prihoda koji su joj, prema sopstvenom priznanju, jedina primanja, izmiruje dugove napravljene sužbenom platnom karticom.

Potpredsednica vlade i Srpske napredne stranke našla se proteklih dana u žiži javnosti zbog pisanja tabloida o tome kako navodno troši enormne sume novca sa službene kartice u privatne svrhe.

Ona je, piše list, najavljujući tužbu zbog takvih napisa, demantovala sve te tvrdnje i rekla da sve svoje račune sama plaća i da nijedan dinar ne troši iz budžeta Srbije.

Iako nije rekla u kojoj visokoškolskoj ustanovi radi, “Politika” navodi da nije tajna da je ministarka vanredni profesor na nekadašnjem “Megatrendu”, a danas Univerzitetu “DŽon Nezbit”.

Mihajlović nije želela da precizira koliko joj novca stoji na raspolaganju na službenoj kartici, navodi list.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike